Mérai Kata

Őrült vagyok!

2018/07/07 merai.katalin

Igen őrült vagyok!

Őrülten vidám, zabolátlan, energiabomba.

Érzékeny, impulzív, hol higgadt, hol robbanékony.

Lendületes, ugyanakkor néha kétségekkel téli.

merai_kata.jpg

A kedvencem a széttaposott bakancsom és nem a rózsaszín tűsarkú. Nem sminkelem magam, ha nem muszáj, de többször muszáj mint nem. Szeretem a Rolling Stonest és csápolva ugrálok a stroboszkóp alatt. Ha választanom kellene a Beatles és Marilyn Manson között, gondolkodás nélkül a másodikra szavaznék. Vezetésközben megbámulom az óriásplakátokat, a jó pasikat, a csinos nőket, eszem és a banánhejat bedobom az első ülés elé.

Szerelmes vagyok két férfiba egyszerre és valószínűleg egyáltalán nem leszek jó fej anyós. Imádok olvasni. A napok többségében annyi ötletem, mondandóm van a világ és a saját dolgaimról, hogy időnként a verbalitásban kimarad a mondatok fele. Vannak barátaim, ismerőseim, rajongóim, ellenségeim. Többen ítélnek meg mint ahogy azt kéne. Ami önmagában nem lenne baj, mert megpróbálom viccnek felfogni. Ja és időnként előfordul, hogy nyilvános helyen megfogom a pasim s@ggét és azon viccelődöm, hogy "ezt fotózzátok, mert itt a címlapsztori".

Ugyanakkor bízom benne, hogy az emberek nem erre kíváncsiak, csak ez van az arcukba tolva, vagy nincs elég történés a saját életükben... Van, hogy csalódom, vagy értetlenül állok dolgok előtt, de vallom, hogy az emberek alapvetően jók, csak annyi személyes tragédia van az életükben, hogy elfelejtenek nevetni. Hiszem azt, hogy ha mondok valamit, akkor azt valóban megértik.

És nagyon remélem, hogy ez nem utópia.

A bejegyzés trackback címe:

https://meraikata.blog.hu/api/trackback/id/tr614099109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MartArt 2018.07.19. 10:50:54

szeretetbomba vagy :)
süti beállítások módosítása