Mérai Kata

Boldog születésnapot Barátok közt kisasszony

2018/10/25 merai.katalin

Nem semmi "tyúk" vagy Te, Te Barátok közt kisasszony!

Igen. Egészen bizonyos vagyok benne, hogy csajszi, ez a mi 20 évesünk.

baratok_kozt_szuletesnap1.jpg

Gondoljunk csak bele. Milyen makacs, akarnok. Itt van, ezen a szűk palettán és nem enged senkit a helyére.

Egy harcos amazon, aki minél több kritikát kapott, annál makacsabbul ragaszkodott az elsőbbségéhez és taszított le egymás után mindenkit a trónról. Jöhettek új hódítók, sikerhajhász "ifjak", mindig kitalált valamit, amivel bebizonyította Őt nem lehet csak úgy elsöpörni! 

De ragaszkodó is, akár egy igaz szerelmes. Nézzétek meg,

akárkit megérintett, soha el nem engedte. Lehet tőle megválni, de elfeledni soha. Ilyenre csak egy vérbeli Nő képes. Időnként pedig szeszélyes. Eltaszít, majd visszaédesget. Cirógat, majd hisztériázik. Hát igen. Ja és azért azt se feledjük, hogy az ORSZÁG PASIJA is az övé. 20 éve!

Egy Matahari, aki mindenki szívét magáénak akarja és apró észrevehetetlen cselszövésekkel behálóz és megszerzi azt amit, és akit csak akar:

Persze. Tudom. Ismerem a dumát. 

"Én nem nézem. Soha nem láttam."

Igen, igen. Azért ugye nem baj, ha ezen most egy kicsit elmosolyodtam. Mert valjuk be. Kis hazánkban két féle ember van, aki nézi, vagy aki nézte. Legalább egyszer. Mert kikerülhetetlen, elkerülhetetlen és meghatározó. 20 éve. Bocsánat, de aki nem találkozott vele, az vagy vak, vagy kiccccsikét hazudós.

Köszönöm, hogy vagy nekem. Boldog születésnapot Barátok közt.

 

 

katarzis, 20, barátokközt, boldogszületésnapot, 20éves, méraikata, szőkezoli, vargaizabella, várkonyiandrás, fodorzsóka, tihanyitóthcsaba, gyebnárcsekka

A bejegyzés trackback címe:

https://meraikata.blog.hu/api/trackback/id/tr7114320843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása