Mérai Kata

Legtutibb házi gyurma!

2018/07/13 merai.katalin

Az egész ott kezdődött, hogy egy alkalommal Velencén jártunk az egyik szállodában és az akkor még nem egészen 3 éves gyermekem, mindenképpen a játékszobában szerette volna eltölteni a délutánját.
kicsi_hazi_gyurma_gyerekbarat_eheto_playground_hazilag_merai_kata.jpg

Nem elsősorban a játékszoba, hanem az ott foglalkoztatóként dolgozó Kati néni, azonnal elvarázsolta Bálintot.
De nem csak őt.

Ilyen csodát én előtte és azóta sem láttam sehol.

Olyan volt ő ezen a 20 négyzetméteren, mint egy tündér, aki különös varázspálcájával a káoszban vidám rendet tartott. Egyszerre volt ott csecsemő, aki vidáman kalimpált a helyben használatos játszószőnyegen, Kiskamaszok, akik mindeközben autópályát építettek és Bálint és a vele egykorúak, akik, amint beléptünk a szobába, azonnal közös gyurmázásba kezdtek. 

És tudjátok mi volt a csoda? Ez a Kati néni, mindenhol ott volt egyszerre. Mindenkihez volt egy kedves mondata, mosolygott és még valahogy azt is megoldotta, hogy minden játékban részt is vett.
Mondanom sem kell, hogy zárásig ott maradtunk. Kis beszélgetés és néhány elismerő szó után, boldogan adta át - nem csak nekem - az általa használt gyermekbarát házi gyurma receptjét.

Sokáig csak rakosgattam ezt a receptet és várt a sorára, azonban egyszercsak Bálint egy olyan gyurmajátékra vágyott, amit akkor nem lehetett kapni sehol. Így kénytelen voltam "kukázni" egyet használtan az internetről, természetesen gyurmahiányosan.

ajándék, gyermekbarát, gyurma, házigyurma, katafakanala, méraikata, legtutibbházigyurma, gyurmaházilag

A bejegyzés trackback címe:

https://meraikata.blog.hu/api/trackback/id/tr7714057762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása