Mérai Kata

Bye - Bye 2019

2020/01/04 merai.katalin

merai_kata_2019_bye_bye_4.jpg

Már majdnem elkezdtem sápítozni, hogy milyen sz@r volt a 2019-es évem, amikor valami isteni belső hangot követve megnyitottam a fotótáramat és januártól elkezdtem végiglapozni azt a több ezer fotót amit az elmúlt évben „lőttem”.

Egészen márciusig – jelzem kettő hónap ami addig eltelt az évből – teljesen közömbös, már-már érdektelen fotókat pörgettem át. Utána viszont azon kaptam magam, hogy vigyorogva bámulom a képes emlékeimet.

Szerelmes boldogság Athénban. Tavaszi napsütés a tengerparton.

Beugrás a Zsákbamacskába. Barátok közt vigyorgások stúdióban, stúdión kívül. Újabb beugrás Kautzky Armanddal, akivel maga a felüdülés minden pillanat. Cimborás, jó idős koccintás a teraszon, kis kalandos Greengozással egybekötve.

Családi János-hegymászás, kavicsdobálás a Kopaszi gátnál. Első közös mozibemutató Bálinttal, majd hír egy új jövevény érkezéséről. Nagycsaládi közös játékok, újabb vidám előadások, nézők, rajongók. Egy kellemes meglepetés - Tiszteletbeli Tagság az 501-es Légió Magyarországi Helyőrségében. Rengeteg közös Rtl Reggeli. Újabb Rigó Márta festmények, amikből soha nem elég, de lassan álfalat kell állítani a lakásban, hogy elférjenek.

Rengeteg interjú, sok-sok „végkép” szerelem. Számtalan átizgult teniszmeccs. Kéthetente szorgalmas manikűröztetés, ahol Becci mindig megdicsér, ha nem rágtam körbe a bőrt a körmömnél. Néhány lopott wellnesezős hétvége. Lovazás és rollervagányság és egy megtisztelő felkérés az INAIRQ magyarországi pályázatának zsűritagságára. (Éljen a környezetvédelem!)

Búcsú egy kedves kollégától és utolsó út egy kedves baráttal....

Kiállítások, kirándulások, társadalmi szerepvállalások, újak és évek óta ismétlődők. (Speciális Olimpiai Európai Tenisznap, Pécsi Országos Színházi Találkozó ) Számlálatlan szinkron és színházi előadás, Mezőtúr, Móricz Zsigmond Fesztivál (Mányi Tibi). Főzések, grillezések, bográcsozások barátokkal, rajongókkal, reggel és este. Hajak, sminkek, ruhák, utazások. Újabb és újabb fotózások, megjelenések. Számtalan kártyaparti a teraszon, boldog ébredés, reggeli kávé.

Barátnős csavargás, nagy kihívások, új bevállalások, teljesített célok. Évadzárás és évadnyitás. Futás éjjel és futás nappal. Lerobbanások és felépülések. Falak, aggályok és makacs győzedelmeskedések. Hit a természetben és a természet erejében. Önigazolások, szuper vacsorák. Kétségek, kételyek, nagy elhatározások. Csodás napsütések. Újabb kávék, nagy kihívások, újabb győzelmek, nem várt, de jól eső elismerések. Kis kényeztetések, nagy küzdelmek.

Egy szakácskönyv, rengeteg nevetés. Hogy együtt vagyunk SÜLVE-FŐVE. Lekövethetetlen eltaxizott pillanatok, kedvenc slágerek és tornyosuló ígéretek. Korcsolyázás, újabb kávé, néha fröccs, vagy forralt bor. Újabb feladatok, maszkolás, vagy sminkelés. Évzárás és fellélegzés. Merengés és lelazulás és számtalan áttornázott reggel.

Néztem a képeket és rájöttem, hogy semmi más az én életem, csak csupa kaland és csupa szeretet.

Ui.: Lehet, hogy csak a szép pillanatokat fotózzuk, de szerintem maradjon is így. Isten hozott 2020 !

sorozat, család, szerelem, katarzis, futás, athén, roller, barátokközt, tenis, lakatosmárk, sülvefőve, domokoslászló, xiaomi, pásztoranna, powerplate, rtlreggeli, méraikata, kútvölgyierzsébet, kautzkyarmand, kardoseszter, rtlmagyarország, lukácsmiklós, pellermarianna, rigómárta, nyáridia, vágópiros, végkép, kathyzsolt, rs9színház, inairq, rollervagány, pécsiországosszínhazitalálkozó, köllőbabett, szőkezoltán, többmintszakácskönyv, berényijulia, csukajoli, basepowerplate, bátyaiéva

A bejegyzés trackback címe:

https://meraikata.blog.hu/api/trackback/id/tr5715392816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása