Nem hagyott nyugodni az a tény, hogy a grillkolbász készítés nem csak hogy nem bonyolult, de még szórakoztató is. Így nekiláttam a Boros-almás Grillkolbász után egy újabb variációnak, amit én nemes egyszerűséggel Petrezselymes Grillkolbásznak neveztem el.
Sokat nem kellet gondolkodnom, hogy az interneten fellelt hasonszőrű recept jó ötletnek tűnt-e, hiszen .. hogy is van:
Kolbász jó, Grill jó, Petrezselyem jó ... Nekem ízlik.
Hosszúra nem nyújtanám a bevezetést, hiszen elsősorban a Petrezselymes Grillkolbász receptje miatt vagy itt kedves idelátogató, úgyhogy magát az elkészítést és a tapasztalásaimat a piros betűvel kiemelt szövegrészre kattintva találod. A receptet viszont már mutatom is:
TIPP: érdemes a receptemtől eltérően eleve tenni hozzá zsírnakvalót, de ne füstöltet, mert akkor az teljesen elviszi más irányba a kolbászka eredeti KARAKTERÉT.